Përse DUBROVNIKU?

 

Përveq cëlsis së ofertave, avantazhi rehabilitimit në Klinike Mjekësore është pozicioni i vet Klinikes që gjindet në jugun e Kroacis, në qytetin e bukur dhe të qetë të Dubrovnikut.

Dubrovniku me vendndodhje gjeografike në bregdet Adriatik, si perlë e Mesdheut, mundë të lavdohët me klimen mesdhetare, ajer si dhe det të pastër.

Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik

Me një afërsi të butë ku gjdo gjë gjindet në afërsi dhe larg ritmit të përshpejtuar të jetës dhe stresit. Së bashku me tjera bukuri dhe kulturen e pasur që gjindet nën mbrojtjen e UNESCO-s Dubrovniku pasqyrohet si vend ideal për rehabilitim.