Neurorehabilitacion

 

Për herë të parë në Kroaci doktor Josip Glavić prezantoj programin neurorehabilitacion robotik. Te themeluar ne NEUROPLASTICIN, aftësit të shkëlqyera të trurit për organizimin dhe krijimin e sinapsave të reja ndërmjet neuroneve të cilët e marrin rolin dhe funksionimin e trurit , ky lloj rehabilitimit u tregua me rezultate senzacionale në përmirësim të gjendjes shëndetësore të pacientit.

Neurorehabilitim robotik ofron mundësi shërimi pacientave cilët për arsyje të ndryshme si për shembull aksidente apo sëmundje ju kanë ligështu apo kanë humbur plotësisht funksione ne gymtyrë, në mënyrë më të shpejt dhe efikase se sa me terapia klasike. Gjatë neurorehabilitimit qëllimi i përbashkët është që të mirëmban ose ti mëson aftësit të reja që i ka pasur pacienti para sëmundjes neurologjike. Qasja  pozitive e neurorehabilitimit është përfitimi në aspekt trupror, emocional dhe psiko-social të jetës së të sëmurit.

Robotika  Lokomat  Robotika  Robotika  Robotika

Kur neuroplastika e trurit në lidhje me terapin konvencionale zhvillon gjymtyrët dhe në terapi robotike përmes shumë levizjeve intenzive dhe  të përseritura në video lojra motivuse, pacienti atë her ka shansa më të mira dhe më të shpejta për sherim.

Armeo Spring dhe Lokomat janë pajisjet fale mënyres të punes revolucionare dhe veprimet në pacientin e kurajojn neuroplastiken e trurit me të cilën pacienti në mënyre te leht dhe dobishme rehabilitohet dhe shërohet. 


SHENJËT PËR TERAPIJ ME LOKOMAT DHE ARMEO PAJISJE

Goditje në tru
Paraliza Cerebrale
Multiple Skleroza
Sëmundje Parkinson
Paraplegia
Dëmtim traumatik i trurit
Sëmundje degjenerative e kërcit gymtyrë
Atrofia Muskulare
Dobësi e muskujve shkakë mungesës së levizjes
Paraplegia
Hemiplegia
Dëmtim i palces kurrizore
Dëmtim shkakuar prej operacionit
Neoplazmi sistemit qendror nervor
Endeproteza e shpatulles dhe bërylit
Dëmtim plexus brachialisa
Neuropatia

 

 

 

PAKETE REHABILITIMI

- Neurorehabilitacijon duarëve – Armeo 
Neurorehabilitacijon kambëve – Lokomat
- All inclusive paket 
 
Tri pakot të përmendura janë të përcaktuara në mënyrë që të me trajtim individual gjdo pacienti ne bazë të gjendjes shëndetësore dhe diagnozës, cakton numër optimal terapivë, duke kombinuar neurorehabilitacijonin si përmbushje terapive standarde e gjithë këtë shkak rigjenerimit të shpejt për pacientin.